Cele mai cool huse pentru telefonul tau mobil. Fii in centrul atentiei in vara asta!

iulie 9, 2016 // Categoria:

 

Cu totii ne dorim un mobil cat mai cool. Nu de alta, dar este, inevitabil, cel mai intim obiect al nostru, in ultimii ani. Ultimul pe care il vedem la culcare si primul cu care „dam ochii” la trezire. Exagerand, nu prea mult, putem spune ca este prelungirea mainii noastre drepte. Sau stangi, in functie de abilitatile native sau dobandite 🙂

 

18 lei diverse
Pret: 20 lei bucata

 

 

Si ce poate scoate din anonimat un model de serie? O… husa „desteapta”.

 

25 lei urs pufos
Pret: 40 lei bucata

Nu avem prea multe optiuni pentru domni. La capitolul acesta e ca in magazine. 90% din suprafata unui magazin de haine si incaltari e acoperit cu oferte pentru doamne si domnisoare si undeva, in fund, intr-un coltisor, aproape de cabinele de proba, niscaiva oferte pentru domni. Cam asa este si aici.

Asadar, doamnelor, domnisoarelor, iara ce huse de telefon va transforma intr-o tipa cool, vara aceasta.

 

48 lei
Pret: 48 de lei bucata

 

25 lei
Pret: 25 lei bucata

 

42 lei
Pret: 42 lei bucata

 

Am gasit cateva variante haioase pe site-urile straine specializate in comertul online. Eu, personal, prefer aceste site-uri celor romanesti datorita preturilor mult mai mici. Singurul inconvenient in reprezinta timpul de asteptare mult mai mare pe care trebuie sa ii iei in calcul din momentul in care ai plasat comanda si pana cand coletul ajunge la oficiul postal de care apartii.

 

batman 50 lei
Si un model pentru baieti, ca sa nu se simta ignorati. Pret: 50 de lei bucata

 

Daca te grabesti, insa, trebuie sa stii ca poti gasi aceste huse fie pe site-urile de specialitate romanesti, fie la standurile cu accesorii pentru mobile din complexele comerciale (insulitele acelea mici din mijlocul culoarelor din mall-uri). Insa, daca le cumperi de „afara”, preturile sunt mult mai mici. Ca sa intelegi diferenta, din strainatate poti achizitiona o husa cu 30 de lei, in timp ce in tara gasesti aceeasi husa cu 100-150 de lei.

V-am aratat, acum, cateva exemple de huse haioase si cool. Preturile, insa, sunt cele de pe site-urile straine. Voi decideti de unde cumparati!

ANDRA ON INSTAGRAM

LOAD MORE