Atentie! E interzis accesul cateilor pe plaja! Riscati amenzi uriase! Noua lege e in vigoare!

iulie 11, 2016 // Categoria:

Vremea de plaja se apropie, asa ca andramagazin.ro are grija de proprietarii de caini. Potrivit reprezentantilor Apelor Romane, este interzis accesul pe plaje cu animale de companie.

Cei care vor ignora aceste noi prevederi legale, risca amenzi cuprinse
intre 10.000 si 20.000 de lei.Capture4
Vestea i-a contrariat pe proprietarii de caini pentru care zburdatul animalutelor prin nisip si balaceala de la malul marii era un adevarat deliciu. Din pacate, aceasta distractie nu mai este permisa nici macar in zonele pustii de plaja de pe litoralul romanesc. Legea a intrat in vigoare asa ca este indicat sa nu riscam, chiar daca ne-am dori ca blanosii nostri sa se bucure si ei, odata cu noi, de nisipul fierbinte

Exceptie ar putea-o face plajele private in care proprietarii, de la ei putere si pe cheltulala proprie, ar dori sa amenajeze locuri speciale destinate cainilor. Putin probabil ca asa ceva se va intampla, insa asteptam cu nerabdare o asemenea initiativa sau, de ce nu, cateva modificari aduse legii.

Noua reglementare merge mana in mana cu interzicerea accesului autoturismelor pe plaja. Toate acestea s-au intamplat dupa ce anul trecut mai multe vehicule au fost filmate in timp ce descindeau pe nisip, adesea chiar in timp ce turistii se aflau la plaja.

 

 

 

ANDRA ON INSTAGRAM

LOAD MORE