Si cateii poarta ochelari de soare! Uite cum le sta si cat costa o asemenea pereche

iulie 9, 2016 // Categoria:
 Sasha are 5 ani si s-a obisnuit cam in 2 saptamani cu ochelarii de soare care, insa, acum ii plac la nebunie
Sasha are 5 ani si s-a obisnuit cam in 2 saptamani cu ochelarii de soare care, insa, acum ii plac la nebunie

 

Vine vara si ne pregatim cu totii de plaja si de vacanta! Dar pe catelul tau l-ai pregatit de anotimpul cald? Spre exemplu, stiai ca exista ochelari de soare speciali pentru catei?

Astazi o sa iti prezentam aceasta „inovatie” pe care o poti achizitiona la un pret modic, de pe internet. Si ca sa iti faci o idee, am sondat preturile pe cateva site-uri internationale de cumparaturi. O asemenea pereche nu costa mai mult de 25-50 de lei, cu transportul gratuit. Desigur, ochelarii pot fi achizitionati si din tara, de la magazine specializate, insa aici preturile sunt putin mai piperate. Astfel, am gasit si la 80-100 de lei perechea.

 

Catelul din imagine, elegant haios, cu creasta rosie, geanta la gat si... ochelari de soare, a fost fotografiat pe o artera pietonala extrem de circulata din Tokyo – Japonia
Catelul din imagine, elegant haios, cu creasta rosie, geanta la gat si… ochelari de soare, a fost fotografiat pe o artera pietonala extrem de circulata din Tokyo – Japonia

Ca sa intelegi cum „functioneaza” ochelarii de soare pentru catei, trebuie sa iti spunem ca seamana cu cei de… inot pentru oameni, doar ca in locul curelelor din cauciuc, sunt cureluse din panza care se fixeaza pe capsorul patrupedului in asa fel incat sa nu ii cada. Bine, cainele trebuie sa se acomodeze intai cu ochelarii, nu te astepta ca ii va accepta din prima, ca ii vei pune la ochi si animalul, fericit, va pasi cu ei de parca i-ar fi purtat dintotdeauna. Nici vorba! Intai va protesta, va incerca sa ii dea jos, asa ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare daca vrei sa ai un catel sic la plimbare, pe strada.

ANDRA ON INSTAGRAM

LOAD MORE